Om meg

Velkommen til turbloggen min. Jeg er en gutt på 16 år som er litt over snittet glad i friluftsliv. Jeg bor utenfor Arendal, slik at de fleste turene går til indre Agder, men har flere lengre turer i Norge hvert år. Liker også Ally-kanoen min godt, og har padlet mange steder i Norge allerede. Jeg har også stor interesse for fisking, hovedsaklig i innlandet men også i sjøen. Ta gjerne kontakt om du vil høre mer om noe, eller har noen spørsmål. Sjekk også ut Youtube-kanalen min “Norwegian Adventures” (link til kanalen finner du under) hvor jeg legger ut videoer fra turene mine.

Min mailadresse er: isakmarcel@gmail.com

Mitt telefonnummer er: 401 68 432

Sjekk meg ut på youtube her!

Følg meg på facebook her!

Følg meg på Instagram her!

P1000086

Gjedde i Femundsmarka

DSC_2003

På vei mot  fjellet Ausekaret i Sunnmørsaplene

DSC_1853

Fra hundekjøring mars 2016

2016-06-10 15.56.35

Sværing tatt i Fyresdal

DSC_2305

Min mye brukte Ally kano

23 thoughts on “Om meg

 1. Det er jo så bra som det er, men hvis du vil “krydre” med litt ekstra vil mitt tips være å legge inn en liten videosnutt også. Trenger ikke skje så mye, en panoramavideo over Røvolltjønna for å nevne et eksempel.

  • Hei Geir!
   Ja, jeg har tenkt å begynne med video ettervært, det er bare sånn at jeg har den første og billigste WordPress pakken. Det er greit å begynne med den, men jeg tenker å oppgradere til Premium pakka om noen måneder, da blir det videoer også på bloggen!
   Hilsen Isak😀

 2. Hei Isak !

  Ser ut som du har storkost deg ! Litt annet terreng der en sør på. ligner litt på det som jeg opplevde i Rondane. Fine bilder og bra fortelt. Føltes nesten som, å være med på turen med å bare leste innleggene. 🙂

 3. Hei.
  Motiverende lesing! Jeg er 38 år og har akkurat begynt med turer med overnatting utendørs. Bedre sent enn aldri… Syntes det var vanskelig å bestemme meg for telt. Var ivrig på Exped Carina. Din informasjon og bilder var til god hjelp. Teltet er nå bestilt. Glede meg til telttur!
  Hilsen trønder Viola

 4. Hei Isak !
  Takk for fin tur i Mykland ! Det ble en kjempetur, med mange fine naturopplevelser. Fikk prøvd det nye liggeunderlaget ” snorket så høyt at du våknet, he,he”. Ørreten begynte å våkne etter en lang vinter, til vår store glede. Det ble nok fisk til at vi ble mette alle dager. Håper på en tur til til Mykland, før det bærer litt lenger opp i landet. Det er jo så mange flotte plasser vi skulle ha vært, men må jobbe litt også.
  /onkel Rune

 5. Om du har tid og mulihet kan du komme bort hit til meg og fiske, her er det mulig å få abbor på over 2 kg. Husrom og båt lar seg ordne. kjempefin side,

 6. Hei!
  Kjempe flott blogg, som vi har anbefalt videre til alle våre turglade venner!
  Blir gøy og følge med på alle dine flotte eventyr 🙂

 7. Gratulerer med egen blogg!
  Det skal bli kjekt å få ” være med” deg på tur framover 😊

 8. Hei på deg ! For en flott blogg kjempe gøy å lese ! Vi kommer til å følge med videre:) Du kommer helt sikkert til å få mange fine, spennende , lærerike og morsomme turer fremover ! Håper vi får ta del i noen turer sammen med deg Gøy med fisketurer Isak, med eller uten fisk🐟🎣

Kommenter gjerne her!