LANDET PÅ LANGS | Innpåslitne kuer! – Episode 12

I denne episoden (nesten spillefilmlengde) av serien treffer Simon og jeg på noen veldig innpåslitne kuer som gjerne vil bli med å spise lunsj! Dette liker vi ikke særlig godt, så Simon får i oppdrag å jage dem bort. I tillegg mister Simon pannebåndet sitt når han bader i denne episoden, han bestemmer seg for å prøve å finne det tilbake ved å dykke ned til bunnen av vannet! Husk å abonnere på kanalen for å bli varslet når nye episoder og videoer blir lastet opp. Det er helt gratis og er noe jeg setter stor pris på;) Sjekk ut dagens episode her:

2 Comments

  1. Herlig å se den tolvte filmen! Alle like bra, men denne går i “mitt” område. Dere gikk på stier som mange folk som har jobba for å merke, rydde og skilte. Moro at dere valgte stien over Vardefjell, som etter min mening er noe av det flotteste i landet! Gleder meg til neste film!

    Og, tenk om jeg kunne være så heldig å vinne hengekøye, det er herlig å ligge i. Skal på tur i sommer, jeg også.

    1. Så utrolig gøy å høre at du liker episodene! Det setter jeg veldig stor pris på! Neste episode til fredag blir bra, kan røpe at det blir fiskefangst… Ja, det blir spennende å se hvem som vinner hengekøyen! Bare å krysse fingrene! Om ikke det blir seier i denne konkurransen, kan jeg jo alltids ha en ny konkurranse:)

Kommenter gjerne her!