6 thoughts on “Trout fishing and mountain hiking

 1. Jadda; ørretbonanza, flott natur og god regi – får det blitt bedre? Ja, det gjenstår å se;) PS: Og en oksygenrik dram fra en fjellbekk vet jeg smaker forteffelig.

  • Takk for at du tok deg tid til å se videoen Geir! Følg med videre, har akkurat kjøpt meg drone som skal hjelpe meg å heve kvaliteten på videoene mine. Blir en liten stund til neste telttur i Norge, jeg reiser utenlands for blant annet å telte.

  • Hvilken fiskestang bruker du her?
   Har en billig 8″ (blitt noen cm kortere) + 12″ og ser etter en 9-10″…Prøvde en Beastmaster CX 270L – tørrkasting. Virket spenstig og grei og moderat i pris (tror 1099.-) Har en DAM 1000-snelle fra før (premie til 1200.-), burde være brukbar.

   • Har en Berkeley 8 fot (3-15g), men og speedmaster bx, 9 fot (3-15). Snellen er Penn, cft 2000, superline, shimano exage 2500 er ekstrasnelle..

Kommenter gjerne her!