Da var videokameraet kjøpt!

For dere som ikke har fått det med seg så har jeg i lang tid vært på jakt etter et videokamera som jeg kan ha med på tur.

20170107_103344_resized

Jeg ville ha et kamera som ikke var for tungt, filmer i god kvalitet, håndterer lite lys, har mulighet for å koble på ekstern mikrofon eller andre mikrofonløsninger og det skulle være praktisk å bruke i felten.

20170107_103218_resized

Kameraet jeg endte ut med var et Sony FDR-AX100E 4K videokamera. Dette kameraet takler det meste! Det er ikke vanntett, og derfor er det viktig å ha en bag eller en veske til oppbevaring når det ikke er i bruk.

20170107_102810_resized

Dette innlegget var for å informere dere lesere om hvilket videokamera jeg har kjøpt. Det vil komme et lengere innlegg om hva jeg syntes om kameraet etter jeg har brukte det et halvt års tid. Grunnen til at jeg kjøpte meg et slikt videokamera var at jeg ikke bare vil dokumentere turene mine med bilder. Det vil trolig komme video-klipp fra noen av turene neste år, det kan dere glede dere til!

Jeg ønsker dere alle et godt nytt år videre!

Posted In

Kommenter gjerne her!