Foredrag med Børge Ousland

I morgen kveld (22.11.16) er det foredrag med Børge Ousland på Jakt & Friluft AS på Stoa i Arendal klokken 18.00. Det blir spesialtilbud på de fleste varene i friluftsavdelingen denne kvelden, dørene åpnes kl. 17.30.  Det er max 100 biletter.

borge-3

Børge Ousland vil snakke om sine viktigste og råeste ekspedisjoner de siste 30 årene. Han er kjent som norsk polfarer, fotograf, forfatter og foredragsholder, som er spesielt for sine ekspedisjoner til polarområdene.

borge-2

Børge gjennomførte historiens første soloekspedisjon til Nordpolen, uten etterforsyninger, og han var den første som krysset Antarktis alene. Fremdeles er han den eneste som har lykkes med begge prestasjonene.

borge-4

I foredraget forteller Børge om hvordan og hvilke triks han har for å klare å gjennomføre slike ekspedisjoner. Han vil også vise vakre bilder og videoer fra tidligere turer.

borge-1

Jeg kommer på foredraget i morgen og gleder meg veldig!

Bildene er hentet her

Posted In

Kommenter gjerne her!